Nutridrink Crème 2 kcal Protein; Dé variatie voor de eiwitrijke flesjes

Nutridrink Crème 2 kcal Protein

NIEUW! Vanuit de ‘french cuisine’, ontwikkeld in Frankrijk en nu ook beschikbaar in Nederland. Nutridrink Crème 2 kcal Protein is de eerste lepelbare, eiwitrijke dieetvoeding met een energiedichtheid van 2 kcal/g in een formaat van 200 gram. Beschikbaar in de smaken bananen, chocolade, bosvruchten, mokka en vanille.

Vraag onderaan de pagina uw Nutridrink Crème 2 kcal Protein variatiebox aan

  • 5 x Nutridrink Crème 2 kcal Protein in verschillende smaken
  • 1 x aantrekkelijk dessertglas
  • 4 x De Ruijter strooisel voor oneindig variëren
  • Praktische tips kaart voor smakelijke variaties

Therapietrouw… alleen een kwestie van smaak?

Gebruikers van medische voeding zijn niet altijd op de hoogte van voldoende variatiemogelijkheden, wat kan leiden tot vroegtijdige beëindiging van de therapie1.

Onderzoek toont aan dat therapietrouw van medische voedingen kan worden bevorderd door zowel het verhogen van energiedichtheid2-4 als het aanbieden van verschillende smaken en texturen2,5.

Nutridrink Crème 2 kcal Protein 

Nutridrink Crème 2 kcal Protein is een dieetvoeding beschikbaar in 5 verschillende smaken waarmee u uw cliënten een alternatief in textuur kan bieden in verschillende smaakvariaties. 
Het is de eerste eiwitrijke, lepelbare dieetvoeding met een energiedichtheid van 2 kcal / g in een formaat van 200 g. Hiermee kunt u uw patiënt ondersteunen in de dieetbehandeling en is er een passend product beschikbaar als variatie op de flesjes eiwitrijke drinkvoeding.

Met uw patiënt proberen te variëren? Vraag de Nutridrink Crème 2 kcal Protein Variatiebox aan via het aanvraagformulier!

Nutridrink Crème 2 kcal Protein
Nutridrink Crème 2 kcal Protein is een dieetvoeding beschikbaar in 5 verschillende smaken waarmee u uw cliënten een alternatief in textuur kan bieden in verschillende smaken. Hiermee kunt u uw patiënt ondersteunen bij de dieetbehandeling door het vinden van het best passende product met betrekking tot smaak en textuur.
We hebben een proefpakket samengesteld om uw patiënt op een aantrekkelijke wijze kennis te laten maken met Nutridrink Crème 2 kcal Protein als start van uw voorschrift.
 Nutridrink Crème 2 kcal Protein

Vraag hier uw Nutridrink Crème 2 kcal Protein variatiebox aan

U ontvangt bij uw aanvraag via onderstaand formulier een variatiebox thuis om mee te geven aan een ondervoede patiënt. U kunt de variatiebox ook direct bij uw patiënt thuis laten bezorgen met de Smaakservice wanneer u ingelogd bent op de Nutricia Academy. De variatiebox bevat:

  • 5 x Nutridrink Crème 2 kcal Protein in verschillende smaken*
  • 1 x Aantrekkelijk dessertglas
  • 4 x De Ruijter strooisels voor oneindig variëren
  • 1 x Kaart met praktische tips voor smakelijke variaties

*Aanvragen van thuiszorgteams ontvangen een alternatieve variatiebox zonder producten
Na het invullen van onderstaande gegevens neemt de lokale vertegenwoordiger van Nutricia binnen 5 werkdagen contact met u op om een afspraak te maken om het pakket bij u te bezorgen.
Wij bewaren uw gegevens maximaal 90 dagen voor evaluatiedoeleinden. Voor meer informatie over de wijze waarop wij met uw gegevens omgaan verwijzen we u naar de privacyverklaring.

Ik ben een

Bedankt voor uw aanvraag.

Helaas! Er is iets misgegaan. Probeer het nog eens.

Helaas!

Nutridrink is een voeding voor medisch gebruik. Dieetvoeding bij ziektegerelateerde ondervoeding.
Deze informatie is uitsluitend bestemd voor (para)medici.

Referentie

1 Sorgente. Telefonische (30) & diepte-interviews (11) onder cliënten. 2020
2 Zandstra E et al. Appetite, 2000; 35:113-119
3 Freeman R. et al. Aging Clin Exp Res. 2011; 23:159.
4 Hubbard GP et al. Proc Nutr Soc. 2010; 69 (OCE2), E164
5 Volkert D. et al. Clin. Nutr. 2019