Nutricia, samen voor het leven

Nutricia verhaal

Wij geloven dat de juiste voeding en support ieders gezondheid en welzijn ten goede komt. Vanaf de eerste 1000 dagen en telkens wanneer u ons nodig heeft. Tijdens de mooie momenten waarbij we het leven omarmen, maar ook tijdens de moeilijkere periodes, waarbij we het leven ten volle ondersteunen. Wij zijn er voor jou, en volgende generaties. Nutricia, samen voor het leven.

"Leven, dat is wat Jan en Martinus van der Hagen inspireerde om babyvoeding te ontwikkelen volgens de methode van Professor Backhaus. Deze Duitse professor slaagde erin om voeding te ontwikkelen die geschikt is voor pasgeborenen en die daarmee de destijds schrikbarend hoge babysterfte tegen kon gaan. Niet veel later ontwikkelde Nutricia het eerste voedingsproduct voor diabetici en voor mensen die kampen met de gevolgen van een jodiumtekort in hun dieet.

In ons 125 jarig bestaan heeft wetenschappelijke ethos en onderzoek ons steeds gedreven tot het ontwikkelen van de beste voeding en ondersteuning. We zijn trots op ons erfgoed. Op ons onderzoekscentrum in Utrecht en de samenwerkingsverbanden die we hebben met universiteiten en academische ziekenhuizen. Op onze fabrieken in Cuijk en Zoetermeer. En op onze mensen door het hele bedrijf heen. We maken er niet alleen deel uit van de samenleving, we zorgen ook al tientallen jaren voor de mensen om ons heen. En dat blijven we doen. Gedreven door ons geloof in de rol van de juiste voeding in gezondheid en welzijn tijdens het gehele leven, zet Nutricia zich de komende jaren in als voortrekker. We bouwen op ons prachtige erfgoed, maar zetten ook in op nieuwe innovaties, samenwerking, duurzaamheid & transparantie. Wij zijn er voor jou en volgende generaties. "

Bijdragen aan gezondheid & welzijn

Wij geloven dat goede voeding en ondersteuning een wezenlijke bijdrage leveren aan gezondheid en welzijn. Nutricia, samen voor het leven.
Lees meer

Van jong tot oud

Wij geloven dat goede voeding en ondersteuning, bijdragen aan jouw gezondheid en welzijn. Of je nu jong bent of oud. De juiste voeding levert een belangrijke bijdrage aan de kwaliteit van je leven.
Lees meer

Voor jou & voor de generaties van de toekomst

Het draait om jouw gezondheid, maar ook om die van onze planeet. Niet alleen nu, maar ook in de toekomst. Wij willen een positieve invloed hebben op maatschappij en milieu.
Lees meer over onze geschiedenis

Onze geschiedenis

Wist je dat de geschiedenis van Nutricia al ruim 120 jaar geleden begon, met de productie van flesvoeding voor baby's voor wie geen borstvoeding beschikbaar was? Sindsdien hebben wij een keur aan producten ontwikkeld om kinderen en volwassenen op een goede manier te voeden. Altijd gebaseerd op onderzoek en wetenschap.
Lees meer

Wetenschap centraal

Sinds 1946 heeft Nutricia een eigen onderzoekscentrum. Hier wordt voortdurend onderzoek gedaan om producten en services te ontwikkelen die gebaseerd zijn op de nieuwste inzichten en ontwikkelingen.
Ontdek meer over Nutricia Research