Op deze dag staan wij stil bij het werk dat diëtisten verrichten. Wij geloven dat de juiste voeding en support ieders gezondheid en welzijn ten goede komt. Daarom zijn wij trots op alle diëtisten, jullie maken iedere dag het verschil!


De actie om de weekplanner aan te vragen is verlopen.

Kennismaken met één van onze nieuwe producten?

Binnen het uitgebreide assortiment van onze (kinder-)drinkvoedingen kunnen je patiënten volop variëren!

Via onze smaakservice kun je gemakkelijk een pakket samenstellen met verschillende smaken.

Zo kan je patiënt uitproberen welke smaken het beste bevallen. Je hebt de keuze om het smaakpakket naar jezelf of naar je patiënt te laten opsturen.

Vraag deze via onze smaakservice aan door hier te klikken.

NutriniDrink (compact) is een voeding voor medisch gebruik. Dieetvoeding bij ziektegerelateerde ondervoeding en groeiachterstand voor kinderen vanaf 1 jaar. Infatrini is een voeding voor medisch gebruik. Dieetvoeding bij ziektegerelateerde ondervoeding, groeiachterstand, verhoogde energiebehoefte en/of vochtbeperking. Uitsluitend te gebruiken onder medisch toezicht, na alle voedingsopties te hebben overwogen, met inbegrip van borstvoeding. FortiFit® Energy is een voeding voor medisch gebruik. Dieetvoeding bij ziektegerelateerde ondervoeding met spierverlies. Te gebruiken onder medisch toezicht. Nutridrink is een voeding voor medisch gebruik. Dieetvoeding bij ziektegerelateerde ondervoeding. Te gebruiken onder medisch toezicht. Deze informatie is uitsluitend bestemd voor (para)medici.

Vragen of advies nodig?

Onze diëtisten van Nutricia Medische Voedingsservice staan voor u klaar!

*Deze actie is uitsluitend bestemd voor diëtisten, maximaal één aanvraag per persoon. Uitgave gaat op volgorde van aanvraag zolang de voorraad strekt. De weekplanner is niet inwisselbaar voor geld en/of goederen. Medewerkers van Danone zijn uitgesloten van deelname.