Als bedrijf dat zich richt op gezondheid en voeding, begrijpen wij als geen ander welke gevolgen de huidige COVID-19 situatie heeft voor de gezondheidszorg, patiënten en hun verzorgers. Wij willen onze steun en waardering uitspreken voor iedereen, die zich dagelijks inzet om deze moeilijke situatie het hoofd te bieden.

Wij maken producten voor de meest kwetsbare doelgroepen in de samenleving: baby’s, peuters en patiënten. Vanuit die verantwoordelijkheid doen wij alles, in samenwerking met partners, om de maatschappelijke impact van de crisis te minimaliseren. Het waarborgen van de kwaliteit en beschikbaarheid van onze producten heeft onze prioriteit.

Wij blijven uiteraard voor u bereikbaar via telefoon en ander digitale kanalen. Ook dragen wij graag ons steentje bij aan de informatievoorziening rondom het coronavirus en wat wij allemaal kunnen doen om verspreiding te voorkomen. Daarom vindt u op deze pagina extra informatie met adviezen of andere updates. De informatie op deze pagina is gericht aan zorgprofessionals. Log-in om deze informatie te bekijken.

Mocht u andere vragen hebben, dan staan onze diëtisten van Nutricia Medische Voedingsservice voor u klaar om uw vragen te beantwoorden via 0800 – 022 33 22 of medischevoeding@nutricia.com.

22 april 2020