Onderwerpen in dit artikel:

NIEUW! Vanuit de ‘french cuisine’, ontwikkeld in Frankrijk en nu ook beschikbaar in Nederland. Nutridrink Crème 2 kcal Protein is de eerste lepelbare, eiwitrijke dieetvoeding met een energiedichtheid van 2 kcal/g in een formaat van 200 gram. Beschikbaar in de smaken bananen, chocolade, bosvruchten, mokka en vanille.


Vraag onderaan de pagina uw Nutridrink Crème 2 kcal Protein variatiebox aan

  • 5 x Nutridrink Crème 2 kcal Protein in verschillende smaken
  • 1 x aantrekkelijk dessertglas
  • 4 x De Ruijter strooisel voor oneindig variëren
  • Praktische tips kaart voor smakelijke variaties

Therapietrouw… alleen een kwestie van smaak?

Gebruikers van medische voeding zijn niet altijd op de hoogte van voldoende variatiemogelijkheden, wat kan leiden tot vroegtijdige beëindiging van de therapie1.

Onderzoek toont aan dat therapietrouw van medische voedingen kan worden bevorderd door zowel het verhogen van energiedichtheid2-4 als het aanbieden van verschillende smaken en texturen2,5.

Nutridrink Crème 2 kcal Protein is een dieetvoeding beschikbaar in 5 verschillende smaken waarmee u uw cliënten een alternatief in textuur kan bieden in verschillende smaakvariaties.

Het is de eerste eiwitrijke, lepelbare dieetvoeding met een energiedichtheid van 2 kcal / g in een formaat van 200 g. Hiermee kunt u uw patiënt ondersteunen in de dieetbehandeling en is er een passend product beschikbaar als variatie op de flesjes eiwitrijke drinkvoeding.

Met uw patiënt proberen te variëren? Vraag de Nutridrink Crème 2 kcal Protein Variatiebox aan via het aanvraagformulier!

Nutridrink Crème 2 kcal Protein is een dieetvoeding beschikbaar in 5 verschillende smaken waarmee u uw cliënten een alternatief in textuur kan bieden in verschillende smaken. Hiermee kunt u uw patiënt ondersteunen bij de dieetbehandeling door het vinden van het best passende product met betrekking tot smaak en textuur.
We hebben een proefpakket samengesteld om uw patiënt op een aantrekkelijke wijze kennis te laten maken met Nutridrink Crème 2 kcal Protein als start van uw voorschrift.

Nutridrink is een voeding voor medisch gebruik. Dieetvoeding bij ziektegerelateerde ondervoeding.
Deze informatie is uitsluitend bestemd voor (para)medici.

Referentie

  1. Sorgente. Telefonische (30) & diepte-interviews (11) onder cliënten. 2020
  2. Zandstra E et al. Appetite, 2000; 35:113-119
  3. Freeman R. et al. Aging Clin Exp Res. 2011; 23:159.
  4. Hubbard GP et al. Proc Nutr Soc. 2010; 69 (OCE2), E164
  5. Volkert D. et al. Clin. Nutr. 2019