Onderwerpen in dit artikel:

De eerste 1000 dagen van het leven zijn heel belangrijk voor de gezondheid later. Die 1000 dagen beslaan de periode van zwangerschap en de eerste 2 levensjaren. Juist in die periode groeien en ontwikkelen kinderen zich heel snel. Voeding speelt hierbij een belangrijke rol: het legt de basis voor een gezonde toekomst. 


Moedermelk is de beste voeding voor elke baby. Borstvoeding bevat namelijk alle voedingsstoffen en beschermende stoffen die een kind in de periode na de geboorte nodig heeft. Nutricia steunt de aanbeveling van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) waarin wordt opgeroepen tot exclusieve borstvoeding gedurende de eerste 6 maanden. We moedigen aan om na de eerste 6 maanden borstvoeding te blijven geven, naast de introductie van veilige en geschikte aanvullende voeding. Al meer dan 125 jaar ontwikkelen wij, op basis van onderzoek, producten die voorzien in de voedingsbehoefte van baby's tijdens de eerste 1000 dagen.

nutrilon

Nutrilon Opvolgmelk

Moedermelk is de beste voeding voor elke baby. Vanaf 6 maanden kan er een moment komen waarop je flesvoeding gaat gebruiken. Dan is het goed om te weten dat er flesvoedingen zijn, waaronder Nutrilon Opvolgmelk. Wil je Nutrilon Opvolgmelk gaan gebruiken en vraag je je af welke voeding het meest geschikt is voor je baby? Overleg dan met je verloskundige, consultatiebureau of (huis)arts.

Bekijk de producten

nutrilon

Nutrilon Dreumesmelk

Nutrilon Dreumesmelk en Peutermelk, als onderdeel van gezonde en gevarieerde voeding, kan je kleintje helpen om extra voedingsstoffen binnen te krijgen. Nutrilon Dreumesmelk en Peutermelk met Pronutra™ Advance bevat vitamines C en D welke het immuunsysteem ondersteunen. Ook bevat het ijzer, ter ondersteuning van de normale hersenontwikkeling van je kindje.

Bekijk de producten

olvarit

Olvarit

Wist je dat je Olvarit voor elk moment van de dag een geschikt product heeft voor je kleintje? Alle producten zijn afgestemd op de leeftijd van je kindje en passen in een gezond dagmenu. Dat geldt voor al onze maaltijden, fruithapjes, en pappen.

Bekijk de producten

Jij bent er voor je baby, Nutricia is er voor jou

We doen al meer dan 125 jaar onderzoek naar de beste voeding. En weten ook dat het ouderschap soms een hele uitdaging kan zijn. Daarom helpen we je graag met al je vragen over voeding tijdens de zwangerschap en voor je kindje.

Ga naar Nutriciavoorjou.nl

"De voedingskeuzes die we vóór de geboorte maken, kunnen een positieve invloed hebben op onze levenslange gezondheid. Ik leerde van de kinderarts dat ik vanaf haar allereerste hartslag de kracht had om haar gezondheid op de lange termijn vorm te geven. Door Hanna tijdens haar eerste 1000 dagen te ondersteunen met de juiste voeding, kon de basis worden gelegd voor haar gezondheid later "