Kan ik Nutridrink meenemen op vakantie?

20 Jun 2019

Laatste wijziging: 20 jun 2019

U kunt Nutridrink net zoals andere Nutricia drinkvoeding meenemen op vakantie zowel wanneer u met de auto als met het vliegtuig reist. Let erop dat de drinkvoeding in de auto niet in de volle zon staat.

Indien u reist met het vliegtuig, houd er dan rekening mee dat het in het laadruim van het vliegtuig kan vriezen. Bevroren drinkvoeding kan na ontdooien veilig gebruikt worden, maar de smaak en structuur kunnen veranderen. De vliegtuigmaatschappij heeft vaak een alternatieve oplossing, vraag dit bij de vliegtuigmaatschappij na. Daarnaast is het zinvol na te vragen of er speciale reisdocumenten nodig zijn (bijv. voor ontheffing van overbagage). Uw arts kan indien gewenst een medische verklaring afgeven. Dit kan nodig zijn bij het reizen naar landen met een streng invoerbeleid.

Nutricia drinkvoeding is ook verkrijgbaar in het buitenland. Wanneer u wilt weten of onze voeding op uw vakantiebestemming verkrijgbaar is, kunt u contact opnemen met Nutricia Medische Voedingsservice (0800 - 022 33 22). Wij adviseren altijd enkele flesjes drinkvoeding mee te nemen voor nood. Neem ook contact op met uw zorgverzekeraar om te vragen hoe de vergoeding geregeld is wanneer u de drinkvoeding in het buitenland koopt.

Wij wensen u een fijne vakantie!