Belangrijk productnieuws: Nutrilon Nutriton komt terug in ons assortiment!

Hierbij willen we u informeren dat Nutrilon Nutriton (op basis van johannesbroodpitmeel) binnenkort terugkomt in ons assortiment. Vanaf begin juni zal dit gefaseerd op het schap van verschillende supermarkten en drogisterijen verschijnen. Goed om te weten dat de receptuur, dosering en bereidingswijze ongewijzigd zijn. Nutrilon Nutriton blijft geschikt als dieetvoeding bij spugen om toe te voegen aan borst- en flesvoeding. 

Nutrilon Nutriton onderscheidt zich (van soortgelijke producten op de markt) met een receptuur die uit 30% johannesbroodpitmeel per 100 gram bestaat. Ook bevat Nutrilon Nutriton géén (sporen van) melk en is dus geschikt voor gebruik bij een koemelkallergie.*

Waarom komt Nutrilon Nutriton terug?

Eerder hebben wij besloten om Nutrilon Nutriton uit ons assortiment te halen. Eén van de redenen was het beperkte aanbod johannesbroodpitmeel als gevolg van de tegenvallende oogst. We zijn ons ervan bewust dat er vraag is naar Nutrilon Nutriton vanuit zowel ouders als gezondheidsprofessionals. Dit speelt mee in de herintroductie van dit product. Nu het aanbod van de grondstoffen gunstiger is en we aan de vraag van ouders en gezondheidsprofessionals willen voldoen, komt Nutrilon Nutriton terug in ons assortiment. 

Vragen over bovenstaande productnieuws of wilt u specifieke casuïstiek bespreken?

Dat kan! Uw Nutricia contactpersoon staat voor u klaar.
We staan u ook graag te woord via onze speciale servicelijn voor gezondheidsprofessionals.  

Bel gratis: 0800-0228060 (24/7)  

Of stuur een WhatsApp bericht naar: +31 6 83 65 11 33

*In vergelijking met (soortgelijke) voeding voor medisch gebruik op basis van johannesbroodpitmeel zoals verkrijgbaar in Nederland mei 2024.

Borstvoeding is de beste voeding. Nutrilon Nutriton is een voeding voor medisch gebruik, dieetvoeding bij spugen om toe te voegen aan borst- en flesvoeding. Uitsluitend te gebruiken onder medisch toezicht.