Het PKU proefpakket beschikbaar voor uw patiënten!

 

PKU proefpakketten

Nutricia biedt u 3 verschillende proefpakketten aan om uw patiënt te helpen het aminozuurpreparaat te ontdekken dat het beste bij zijn voorkeur past. Wij willen uw patiënten helpen zich aan te passen. 

Elk proefpakket bevat een proefdagboek om patiënten te helpen hun voorkeuren op het gebied van smaak, textuur en gebruiksgemak vast te leggen. Hij/zij kan dit proefdagboek ook met u delen om zijn/haar keuzes te bespreken.

Om het proeven leuker te maken en de jongsten te betrekken bij hun PKU dieet hebben we een evaluatiesysteem met sticker voor kinderen toegevoegd.

  1. Is jouw kind tussen de 4 en 14 jaar oud? Klik hier om het PKU Proefpakket aan te vragen bij je diëtist.
  2. Ben je 15 jaar of ouder en wil je fruitige smaken in vloeibare vorm proberen? Klik hier om het PKU Proefpakket aan te vragen bij je diëtist.
  3. Ben je 15 jaar of ouder en wil je fruitige smaken in poedervorm proberen? Klik hier om het PKU Proefpakket aan te vragen bij je diëtist.
  4. Ben je 15 jaar of ouder en wil je neutrale of romige smaken proberen? Klik hier om het PKU Proefpakket aan te vragen bij je diëtist.

Vul de email aan met het emailadres van je diëtist en welk PKU Proefpakket je wilt ontvangen. Je diëtist bekijkt het verzoek en zorgt ervoor dat je het PKU Proefpakket zo snel mogelijk ontvangt.