Frozen yoghurtbars met fruit & noten
15
Minuten
Medium
BEREIDING
- Hak de walnoten fijn.
- Gebruik een kleine ovenschaal en bedek deze met bakpapier. Zorg dat ook de zijkanten bedekt zijn.
- Meng de Griekse yoghurt met 1 el honing en 2 schepjes NutriniDrink poeder.
- Verdeel de yoghurt in een gelijke laag van ongeveer 1,5 cm over het bakpapier.
- Verdeel het rood fruit, fijngehakte walnoten en de pure chocoladechips over de yoghurt.
- Zet dit minimaal 3 uur in de vriezer, laat de frozen yoghurtbars minimaal 5 minuten op tempratuur komen, alvorens te serveren.
VOEDINGSWAARDEN
Energie (kcal) | 325 |
---|---|
Vetten (g) | 18.5 |
Vezels (g) | 1.3 |
Koolhydraten (g) | 31.4 |
Eiwitten (g) | 6.7 |
INGREDIËNTEN
Voor 1 portie
100 g volle Griekse yoghurt
1 el honing
25 g rood fruit
6 g walnoten
5 g pure chocolade chips
2 schepjes NutriniDrink poeder