Havermout taartje
30
Minuten
Medium
BEREIDING
- Verwarm de oven voor op 200 graden.
- Vet een klein ovenschaaltje (ca. 8-10cm diameter) in met wat olie.
- Gebruik een blender en mix daarin de havermout, indien gewenst, tot havermeel.
- Voeg aan de havermout de melk, NutriniDrink poeder, kokosrasp en kaneel toe.
- Snijd de banaan door de helft en halveer deze.
- Schenk het havermoutmengsel over in het ovenschaaltje en leg er nog een paar bananenplakjes op.
- Hak de pure chocolade fijn en verdeel dit over de havermout.
- Bak het havermout taartje in 20 minuten goudbruin in een voorverwarmde oven.
VOEDINGSWAARDEN
Energie (kcal) | 397 |
---|---|
Vetten (g) | 15.2 |
Vezels (g) | 6.3 |
Koolhydraten (g) | 50 |
Eiwitten (g) | 11.6 |
INGREDIËNTEN
Voor 1 portie
25 ml halfvolle melk
10 g kokosrasp
½ banaan
30 g havermout
5 g pure chocolade
1 tl kaneel
25 g frambozen
2 schepjes Nutrinidrink poeder