Stroopwafel baked oats
30
Minuten
Medium
BEREIDING
- Verwarm de oven voor op 180 graden.
- Vet het bakvormpje of de ovenschaal in.
- Voeg de havermout toe aan een blender en mix dit tot havermeel.
- Voeg de banaan, bakpoeder, melk en NutriniDrink poeder toe aan de blender.
- Mix dit tot een homogeen mengsel.
- Snijd het fudge blokje in kleine reepjes.
- Verdeel het fudge blokje door het beslag.
- Vet het bakvormpje in.
- Schenk het beslag over in het bakvormpje of de ovenschaal.
- Voeg na 15 minuten in de oven het stroopwafeltje toe aan de baked oats.
- Bak de baked oats in ca. 20 minuten af in een voorverwarmde oven.
VOEDINGSWAARDEN
Energie (kcal) | 387 |
---|---|
Vetten (g) | 10.7 |
Vezels (g) | 4.3 |
Koolhydraten (g) | 60 |
Eiwitten (g) | 10.4 |
INGREDIËNTEN
Voor 1 portie
40 g havermout
½ banaan
½ tl bakpoeder
80 ml melk
1 blokje fudge
1 mini stroopwafel
2 schepjes Nutrinidrink poeder
Boter om het bakvormpje mee in te vetten