Bolognese van gehakt en aardappel

BEREIDING
1. Schil de aardappel en hak deze in kleine stukjes. Schil en rasp de courgette.
2. Verwarm de olie in een pan en bak de kip boven een middelhoog vuur bruin.
3. Voeg aardappel en water toe. Breng het aan de kook en laat het geheel ongeveer 10 minuten sudderen tot de aardappel zacht is.
4. Prak de aardappel met een vork fijn.
5. Voeg de courgette toe en laat het nog enkele minuten op het vuur staan.
6. Laten afkoelen.
7. Voeg net voor het eten 2 maatschepjes Neocate LCP poeder toe.
VOEDINGSWAARDEN
Energie (kcal) | 653 |
---|---|
Vetten (g) | 5.4 |
Vezels (g) | 1.2 |
Koolhydraten (g) | 17 |
Eiwitten (g) | 8.8 |
INGREDIËNTEN
Voor 4 porties
100 g kipfilet gehakt of ander toegestaan vlees
1-2 theelepels toegestane olie
125 g courgette
2 maatschepjes Neocate LCP poeder per portie
250 g aardappel
250 ml water