Groentepuree

BEREIDING
1. Was, schil en hak de groenten in kleine stukjes.
2. Doe de groenten met water in een steelpan.
3. Breng het aan de kook en laat het op een zacht vuur sudderen tot de groenten zacht zijn. Dit duurt ongeveer 10-15 minuten.
4. Giet overtollig water af en houd het achter.
5. Pureer het groentemengsel tot een dunne, gladde consistentie. Voeg indien nodig een kleine hoeveelheid van het achtergehouden water toe voor de juiste consistentie.
6. Laat het groentemengsel afkoelen.
7. Voeg 2 maatschepjes Neocate LCP poeder net voor het eten toe.
VOEDINGSWAARDEN
Energie (kcal) | 254 |
---|---|
Vetten (g) | 2.3 |
Vezels (g) | 0.67 |
Koolhydraten (g) | 7.9 |
Eiwitten (g) | 1.7 |
INGREDIËNTEN
Voor 4 porties
1 middelgrote aardappel
1 middelgrote wortel
2 maatschepjes Neocate LCP per portie
2-3 schijven courgette
250 ml water