Kaascrackers
25
Minuten
Makkelijk
BEREIDING
Ratio 4.1:1
1. Verhit de oven voor op 190ºC.
2. Mix de KetoCal 4:1 neutraal met het water en olie tot een beslag.
3. Voeg het geklutste ei toe en mix tot een geheel.
4. Verdeel het beslag in vieren en plaats in een ovenschaal.
5. Vorm van elk stuk deeg een platte cirkel en besprenkel met de kaas.
6. Bak 10 minuten aan een kant of tot goudbruin, draai om en bak aan de andere kant voor nog eens 5 minuten.
7. Laat de cracker afkoelen en serveer daarna.
Ontdek andere recepten voor een ketogeen diet op KetoCafé. KetoCafé is dé plaats voor uw ketomenu-inspiratie!
VOEDINGSWAARDEN
Energie (kcal) | 177.9 |
---|---|
Vetten (g) | 17.6 |
Vezels (g) | 0.4 |
Koolhydraten (g) | 0.7 |
Eiwitten (g) | 3.9 |
INGREDIËNTEN
Voor 1 portie
10 gr geklutst ei
14 g KetoCal 4 1 neutraal
3 g cheddar kaas
5 ml water
6 ml olijfolie