Ovenschotel met kip en groente

BEREIDING
1. Kook de groenten zacht. Bewaar het teveel aan vloeistof; hiermee maakt u de saus.
2. Snij de gekookte kip in kleine stukjes.
3. Verwarm de olie in een andere pan, voeg de kip toe en bak deze bruin.
4. Voeg het groentemengsel toe.
5. Vermeng het maïsmeel met 1 eetlepel koud water, doe dit bij het groentemengsel en laat het enkele minuten sudderen. Laat het afkoelen. Voeg net voor het eten 2 maatschepjes Neocate LCP poeder toe.
VOEDINGSWAARDEN
Energie (kcal) | 700 |
---|---|
Vetten (g) | 6.7 |
Vezels (g) | 3.4 |
Koolhydraten (g) | 12.9 |
Eiwitten (g) | 12.1 |
INGREDIËNTEN
Voor 3 porties
1 eetlepel koud water
1 eetlepel maismeel
1-2 theelepels toegestane olie
125 g bloemkool of broccoli in roosjes
2 kleine gekookte kipfilets marineren in toegestane olie
2 maatschepjes Neocate LCP poeder per portie
250 g geschilde en gehakte wortel en of zoete aardappel