Ratatouille lasagne
BEREIDING
1. Bak de ui en knoflook zachtjes aan in olie gedurende 2-3 minuten.
2. Voeg de groenten, het basilicum en de tomatenblokjes toe.
3. Dek de pan af met een deksel en kook gedurende 15-20 minuten op een matig vuur. Roer 2 of 3 keer om.
VOEDINGSWAARDEN
| Energie (kcal) | 1319 |
|---|---|
| Vetten (g) | 13.5 |
| Vezels (g) | 7.2 |
| Koolhydraten (g) | 42.1 |
| Eiwitten (g) | 10.1 |
INGREDIËNTEN
Voor 1 portie
1 eetlepel olijfolie
1-2 blik tomatenblokjes
1-2 klein pepertje in blokjes
1-2 kleine aubergine in blokjes
1-2 kleine courgette in blokjes
1-2 ui gesnipperd
125 ml Neocate Junior kaassaus zie recept in dit boekje
1-4 teentje knoflook gesnipperd
15 g gesnipperde of 1 tl gedroogde basilicum
50 g lasagnevellen