Ik bevestig dat ik healthcare professional ben, of (para)medicus

 
Nee

Nutridrink 2 kcal Protein: Maximale energie per consumptie

Heeft uw patiënt een hoge energie- en eiwitbehoefte en bent u op zoek naar een product met maximale energie per consumptie? Kies dan voor Nutridrink 2 kcal Protein. Dieetvoeding bij ziektegerelateerde ondervoeding. Beschikbaar in 4 heerlijke smaken. Nutridrink 2 kcal Protein is onder andere geschikt voor patiёnten met ziektegerelateerde ondervoeding tijdens of na een oncologische interventie. Het biedt uw patiënt de grootste hoeveelheid energie en eiwitten per flesje uit ons drinkvoeding assortiment.

Varieer in textuur en smaak voor een optimale therapietrouw (1,2)

Gebruikers van medische voeding zijn niet altijd op de hoogte van de verschillende variatiemogelijkheden, wat kan leiden tot vroegtijdige beëindiging van de therapie3.

Onderzoek toont aan dat therapietrouw bevorderd kan worden door het aanbieden van verschillende smaken en texturen1. De ESPEN richtlijn adviseert een variatie in textuur en smaken om de therapietrouw van medische voeding te bevorderen2. Therapietrouw van medische voeding kan bijdragen aan betere gezondheidsuitkomsten4.

Het Nutridrink 2 kcal Protein assortiment van Nutricia biedt uw patiënt als enige een drinkbare én lepelbare variant. Met Nutridrink 2 kcal Protein en Nutridrink Crème 2 kcal Protein kunt u uw patiënt tot 20 combinaties aanbieden. Dit kan een positieve bijdrage leveren aan de therapietrouw.


nutridrink 2kcal protein

Kies voor de Nutridrink (Crème) 2 kcal Protein Combibox voor een optimale start als maximale energie per consumptie belangrijk is

Om uw patiënt zo goed mogelijk op weg te helpen, hebben we de Nutridrink (Crème) 2 kcal Protein Combibox ontwikkeld. Een proefpakket waarmee uw patiënt wordt gestimuleerd verschillende texturen en smaken uit te proberen.

De Combibox bevat:

  • 4x Nutridrink 2 kcal Protein in verschillende smaken*
  • 5x Nutridrink Crème 2 kcal Protein in verschillende smaken*
  • 4x De Ruijter toppings
  • 1x kaart met praktische tips voor smakelijke variaties
  • 1x Ervaringsverhaal van een patiënt die drinkvoeding gebruikt
nutridrink 2kcal protein combibox

Nutridrink (Crème) 2 kcal Protein Combibox

U kunt de Combibox direct bij uw patiënt thuis laten bezorgen met de Smaakservice wanneer u ingelogd bent op de Nutricia Academy. De Combibox is beschikbaar vanaf medio januari.

Bekijk meer productinformatie

* Aanvragen worden enkel afgestuurd naar erkende voorschrijvers van medische drinkvoeding.
Wij bewaren uw gegevens maximaal 90 dagen voor evaluatiedoeleinden. Voor meer informatie over de wijze waarop wij met uw gegevens omgaan, verwijzen we u naar de privacyverklaring.
Nutridrink is een voeding voor medisch gebruik. Dieetvoeding bij ziektegerelateerde ondervoeding. Deze informatie is uitsluitend bestemd voor (para)medici.
 
Referenties:
  1. Zandstra EH, de Graaf C, vanTrijp HC. Appetite.. 2000;35(2):113-9
  2. Volkert D, Beck AM, Cederholm T, Cruz-Jentoft A, Goisser S, Hooper L, et al. Clin Nutr. 2019;38(1):10-47
  3. Sorgente. Telefonische (30) & diepte-interviews (11) onder cliënten. 2020
  4. Jobse I, Liao Y, Bartram M, Delantonio K, Uter W, Stehle P, et al.. J Nutr Health Aging. 2015;19(3):356-64