Nutridrink 2 kcal Protein: Maximale energie per consumptie

Heeft uw patiënt een hoge energie- en eiwitbehoefte en bent u op zoek naar een product met maximale energie per consumptie? Kies dan voor Nutridrink 2 kcal Protein. Dieetvoeding bij ziektegerelateerde ondervoeding. Beschikbaar in 4 heerlijke smaken. Nutridrink 2 kcal Protein is onder andere geschikt voor patiënten met ziektegerelateerde ondervoeding tijdens of na een oncologische interventie. Het biedt uw patiënt de grootste hoeveelheid energie en eiwitten per flesje uit ons drinkvoeding assortiment.

 

 

Varieer in textuur en smaak voor een optimale therapietrouw (1,2)

Gebruikers van medische voeding zijn niet altijd op de hoogte van de verschillende variatiemogelijkheden, wat kan leiden tot vroegtijdige beëindiging van de therapie3.

Onderzoek toont aan dat therapietrouw bevorderd kan worden door het aanbieden van verschillende smaken en texturen1. De ESPEN richtlijn adviseert een variatie in textuur en smaken om de therapietrouw van medische voeding te bevorderen2. Therapietrouw van medische voeding kan bijdragen aan betere gezondheidsuitkomsten4.

Het Nutridrink 2 kcal Protein assortiment van Nutricia biedt uw patiënt een drinkbare én lepelbare variant. Met Nutridrink 2 kcal Protein en Nutridrink Crème 2 kcal Protein kunt u uw patiënt tot 20 combinaties aanbieden. Dit kan een positieve bijdrage leveren aan de therapietrouw.

Nutridrink 2 kcal Protein proberen en variëren

Om uw patiënten kennis te laten maken met Nutridrink 2 kcal Protein kunt u de verschillende smaken gratis aanvragen via onze Smaakservice en direct laten bezorgen bij uw patiënt.*

Wilt u uw patiënt een aantal variatiemogelijkheden meegeven? Vraag dan de Nutridrink 2 kcal receptenkaart aan via uw contactpersoon van Nutricia.

*Producten worden enkel afgestuurd bij een aanvraag via erkende voorschrijvers van medische drinkvoeding. Wij bewaren uw gegevens maximaal 90 dagen voor evaluatiedoeleinden. Voor meer informatie over de wijze waarop wij met uw gegevens omgaan verwijzen we u naar de privacyverklaring.

Nutridrink is een voeding voor medisch gebruik. Dieetvoeding bij ziektegerelateerde ondervoeding. Deze informatie is uitsluitend bestemd voor (para)medici.

Referenties:

  1. Zandstra EH, de Graaf C, vanTrijp HC. Appetite.. 2000;35(2):113-9
  2. Volkert D, Beck AM, Cederholm T, Cruz-Jentoft A, Goisser S, Hooper L, et al. Clin Nutr. 2019;38(1):10-47
  3. Sorgente. Telefonische (30) & diepte-interviews (11) onder cliënten. 2020
  4. Jobse I, Liao Y, Bartram M, Delantonio K, Uter W, Stehle P, et al.. J Nutr Health Aging. 2015;19(3):356-64