Nieuw: 2 unieke smaken NutriDrink Compact Protein

29 Aug 2022

Laatste wijziging: 29 aug 2022

Nutricia introduceert twee nieuwe smaken Nutridrink Compact Protein:

  • verfrissende komkommer-limoen
  • verfrissende kokos

Deze unieke innovatieve smaken geven een verfrissend mondgevoel wat kan helpen bij een bittere of metaalsmaak. Ze zijn geschikt voor patiënten die last hebben van smaakveranderingen en/of zoeken naar een variatie in smaak. Net als de al bestaande smaken, verfrissende rode vruchten en pittige tropical gember, stimuleren ze de trigeminuszenuw die een belangrijke rol speelt in de algehele smaakbeleving.

De nieuwe smaken worden naar verwachting vanaf week 38 ook toegevoegd aan de NutriStarterbox van Nutridrink Compact Protein. De NutriStarterbox Nutridrink Compact Protein bevat 14 flesjes kant-en-klare, eiwit- en energierijke drinkvoeding, in een klein volume van 125 ml om de therapietrouw te bevorderen. Deze box bevat al onze 11 smaken Nutridrink Compact Protein voor nog meer variatie. De box komt in aanmerking voor vergoeding en is verkrijgbaar bij de apotheek en/of het facilitair bedrijf.

Nutridrink Compact Protein is een voeding voor medisch gebruik. Dieetvoeding bij ziektegerelateerde ondervoeding. Te gebruiken onder medisch toezicht.