Nutricia samen met EpilepsieNL in de aanval tegen epilepsie

14 Oct 2022

Laatste wijziging: 14 okt 2022

Op 8 oktober vond door heel Nederland de EpilepsieLoop 2022 plaats. Eén van de startlocaties voor deze loop was de Nutricia fabriek in Zoetermeer, de fabriek waar medische voeding wordt geproduceerd. Nutricia is gespecialiseerd in onder andere medische voeding voor patiënten met refractaire epilepsie die het ketogeen dieettherapie volgen.


Elke patiënt met moeilijk behandelbare epilepsie waarbij ketogeen dieettherapie een optie kan zijn, dient de mogelijkheid te krijgen om dit te starten en er zo succesvol mogelijk in te zijn. Met deze missie is Nutricia bij de EpilepsieLoop aangesloten om samen met EpilepsieNL in de aanval te gaan voor mensen met epilepsie en hun omgeving.

Vanaf onze locatie in Zoetermeer hebben een tiental teams met in totaal meer dan 50 deelnemers de EpilepsieLoop gelopen. Samen is een mooi eindbedrag van €5566,- ingezameld voor EpilepsieNL. Zij besteden dit voor een beter toekomstperspectief voor mensen met epilepsie. Het was een prachtige dag, vol met zon en saamhorigheid, uitwisseling van verhalen en ketogene snacks.