Nutricia wint Nederlandse Packaging award met de nieuwe Nutrison sondevoeding OpTri-fles

10 Jul 2019

Laatste wijziging: 10 jul 2019

Afgelopen 16 mei werden de NL Packaging awards voor de 4e keer uitgereikt. Dit evenement is dé vakprijs voor verpakkingen van de Nederlandse verpakkingsindustrie In 13 categorieën werden winnaars geselecteerd door een kritische vakjury waarbij de nieuwe Nutrison sondevoeding OpTri-flesverpakking van Nutricia als winnaar uit de bus is gekomen in de categorie ‘Innovatie verpakkingen en materialen’.

‘Deze verpakking voor sondevoeding wint een award omdat het een van de eerste verpakkingsoplossingen is die tussen een flexibele zak en rigide fles in zit. Daarmee vervult hij een grote behoefte op vragen uit de markt. Verder is de verpakking geschikt voor een complexe omgeving waarin hoge eisen worden gesteld én is hij geschikt voor grote productie-aantallen op de assemblagelijn. Een terechte winnaar.' (bron: packagingawards)

De nieuwe OpTri-fles is een van de grootste verpakkingsinnovaties van Nutricia in de afgelopen decennia. Deze innovatie is ontwikkeld in samenwerking met patiënten en professionals in de zorg.

In Nederland zijn bijna alle 0,5 liter varianten sondevoeding reeds beschikbaar in de nieuwe OpTri-flesverpakking. De hele liter varianten worden in 2019 en 2020 verder gefaseerd geïntroduceerd. Klik hier voor meer informatie over de OpTri verpakking.