Frambozen crumble

  • Dessert

Ingrediënten (1 portie)

18 g KetoCal 4:1 vanille
35 g frambozen

15 g kokosmeel
8 g gesmolten boter

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 150°C.
  2. Meng alle benodigde ingrediënten samen in een kom en vorm met de handen een compact geheel. De structuur van het deeg blijft droog.
  3. Bedek de bodem van hittebestendige bakjes met frambozen en verkruimel de deegbal over de frambozen.
  4. Bak 30 minuten in de oven totdat de bovenkant goudbruin kleurt.
  5. Serveer warm of koud.


Voedingswaarde per portie

Energie: 1011 kJ/ 288 kcal
Vetten: 27 g
Koolhydraten: 5,3 g
Vezels: 2 g
Eiwitten: 6 g

 

Ondanks zorgvuldige berekening kunnen voedingswaarden afwijken per product. Raadpleeg daarom altijd uw diëtist bij gebruik of aanpassingen van de recepten.

Frambozen crumble