Groene paprika en tomatensoep

  • Diner

Ingrediënten (1 portie)
60 ml KetoCal 4:1 LQ neutraal
30 g groene paprika
50 g gepelde tomaten uit blik
1 tl tomatenpuree
100 ml kippenbouillon
1 teen knoflook
1 tl olijfolie (5 ml)

Bereiding

  1. Verhit de olie in een pan en voeg de paprika, geperste knoflook en tomaten uit blik toe en bak voor 5 minuten totdat de groenten zacht zijn.
  2. Voeg de tomatenpuree en bouillon toe aan de pan en laat dit 10 minuten op laag vuur sudderen. Roer af en toe goed door.
  3. Voeg de KetoCal 4:1 LQ neutraal toe aan de soep en verhit voor nog een paar minuten. Laat het geheel niet koken.
  4. Giet de soep in een blender en mix tot een glad geheel.

Voedingswaarde per portie

Energie: 704 kJ/ 170 kcal
Vetten: 14,5 g
Koolhydraten: 5,4 g
Vezels: 2,2 g
Eiwitten: 3,3 g

Ondanks zorgvuldige berekening kunnen voedingswaarden afwijken per product. Raadpleeg daarom altijd uw diëtist bij gebruik of aanpassingen van de recepten.

Groene paprika en tomatensoep