COVID-19 informatie voor (para-)medisch professionals

Als bedrijf dat zich richt op gezondheid en voeding, begrijpen wij als geen ander welke gevolgen de huidige COVID-19 situatie heeft voor de gezondheidszorg, patiënten en hun verzorgers. Wij willen onze steun en waardering uitspreken voor iedereen, die zich dagelijks inzet om deze moeilijke situatie het hoofd te bieden.

Wij maken producten voor de meest kwetsbare doelgroepen in de samenleving: baby’s, peuters en patiënten. Vanuit die verantwoordelijkheid doen wij alles, in samenwerking met partners, om de maatschappelijke impact van de crisis te minimaliseren. Het waarborgen van de kwaliteit en beschikbaarheid van onze producten heeft onze prioriteit.

Onze (kantoor)medewerkers werken bijna allemaal thuis, maar wij blijven uiteraard voor u gewoon bereikbaar via telefoon en ander digitale kanalen. Ook dragen wij graag ons steentje bij aan de informatievoorziening rondom het coronavirus en wat wij allemaal kunnen doen om verspreiding te voorkomen. Daarom vindt u op deze pagina extra informatie met adviezen of andere updates. 

Mocht u andere vragen hebben, dan staan onze diëtisten van Nutricia Medische Voedingsservice voor u klaar om uw vragen te beantwoorden via 0800 – 022 33 22 of medischevoeding@nutricia.com.

22 april 2020

Sondevoeding toedienen via bolus

Specifieke informatie met betrekking tot ouderen

Om ouderen zo goed mogelijk te ondersteunen en adviseren in deze tijden van crisis, hebben we een speciale pagina voor hen gecreëerd.
Klik hier voor meer tips met betrekking tot o.a. voeding en bewegingstips voor ouderen.

Wilt u meer informatie of advies? Neem dan contact op met onze diëtisten van Nutricia Medische Voedingsservice - 0800 022 33 22
Specifieke informatie met betrekking tot ouderen

Terugkijken: Voeding -en bewegingsdeskundigen aan het woord over fit en gezond blijven in tijden van Corona

Het Eindhovens Dagblad heeft op 24 april in samenwerking met seniorenbond KBO Brabant, BN de Stem en het Brabants Dagblad voor de vierde keer een vragenuur georganiseerd rondom Corona. In deze uitzending hebben zorgprofessionals uitgelegd hoe voeding en beweging kunnen bijdragen om fit en gezond te blijven. Kijkers hadden de mogelijkheid om via WhatsApp vragen te stellen aan diëtist Ellen Steinmeijer en fysiotherapeut Harold Bouwens. Wilt u de uitzending terugkijken, dan kunt u de onderstaande video bekijken.

*Alle adviezen zijn gegeven vanuit de professionele rol van de sprekers en zijn niet bedoeld als vervanging voor uw professioneel medisch advies. Wanneer u vragen heeft neem dan altijd contact op met een medisch professional als een huisarts, diëtist of fysiotherapeut.


Nutricia Medische Voedingsservice ook nu beschikbaar voor vragen en advies!

Wij begrijpen dat de huidige COVID-19 situatie tot vragen kan leiden bij gebruikers van onze producten, mantelzorgers en zorgverleners. Onze diëtisten van Nutricia Medische Voedingsservice staan ook nu voor u klaar om u te ondersteunen.
Wij zijn bereikbaar via

Voor al uw vragen over onze producten of persoonlijk advies, wij helpen u graag. Ook nu!


Vanuit Nutricia spreken we graag onze waardering uit voor iedereen die zich inzet om de huidige situatie het hoofd te bieden