Rozijnenkoekjes

30 Minuten 30 Minuten 3 Hard
Rozijnenkoekjes

BEREIDING

  1. Verwarm de oven voor op 190ºC.
  2. Splits het ei en weeg hiervan 12 gram eiwit af. Het eigeel wordt niet gebruikt.
  3. Klop het eiwit op tot een schuim. Roer vervolgens alle ingrediënten voorzichtig door het schuim.
  4. Vorm met de hand een koekje van het deeg en leg op een ovenschaal met bakpapier.
  5. Doe de bakplaat in de oven en bak de koekjes ongeveer 15-20 minuten in de oven totdat het goudbruin ziet.

VOEDINGSWAARDEN

per koekje

Energie798 kJ/ 193 kcal
Vetten (g)13,7
Vezels (g)1
Koolhydraten (g)12
Eiwitten (g)5

Ondanks zorgvuldige berekening kunnen voedingswaarden afwijken per product. Raadpleeg daarom altijd uw diëtist bij gebruik of aanpassingen van de recepten.

INGREDIËNTEN

(1 koekje)

  • 9 ml MCT olie
  • 1 ei
  • 10 g kokosmeel
  • 1 el rozijnen
  • 6 g gemalen ongezouten amandelen
  • Paar druppels vloeibare zoetstof