Rood fruit triffle

15 Minuten 15 Minuten 2 Medium
Rood fruit triffle

BEREIDING

  1. Was het fruit. 
  2. Verkruimel de lotus koekjes of maria bicuits in een keukenmachine, of tussen een keukendoek met de achterkant van een glas. 
  3. Meng de 100 ml vanille kwark met 2 schepjes NutriniDrink poeder in een aparte kom. 
  4. Zet een glas klaar en verdeel een beetje koekkruimel aan de onderkant van de glazen. 
  5. Voeg dan 1 eetlepel vanille kwark toe per glas. 
  6. Voeg daarna 3 frambozen toe op de vanille kwark. 
  7. Verdeel vervolgens weer een beetje koekkruimel over het fruit. Daarna weer een laagje kwark en fruit. Herhaal dit tot de ingrediënten op zijn.

VOEDINGSWAARDEN

Energie (kcal)169
Vetten (g)6.0
Vezels (g)1.6
Koolhydraten (g)17.2
Eiwitten (g)9.6

INGREDIËNTEN

Voor 1 portie

100 ml vanille kwark

3 Lotus koekjes of Maria biscuits

25 g frambozen of rood fruit mix

2 schepjes NutriniDrink poeder