Romige fruitmuesli
BEREIDING
1. Doe de havermout en het water in een kleine pan.
2. Laat gedurende 3-4 minuten zachtjes koken tot het indikt.
3. Voeg de geraspte appel en peer toe en laat gedurende 2-3 minuten koken.
4. Voeg de geweekte gedroogde vruchten toe.
5. Doe alles in een blender en pureer tot de gewenste consistentie. Laat afkoelen.
6. Voeg eventueel nog wat afgekoeld gekookt water toe om de consistentie aan te passen.
7. Voeg op het einde de Neocate Spoon toe en meng goed.
VOEDINGSWAARDEN
Energie (kcal) | 861 |
---|---|
Vetten (g) | 3 |
Vezels (g) | 4.2 |
Koolhydraten (g) | 38.3 |
Eiwitten (g) | 3.8 |
INGREDIËNTEN
Voor 2 porties
1 kleine rijpe appel 50 g geschild en geraspt
1 kleine rijpe peer 50 g geschild en geraspt
4 maatschepjes Neocate Spoon bereid met 30 ml afgekoeld gekookt water
50 ml afgekoeld gekookt water
gedroogde abrikozen 25 een nacht geweekt in een beetje afgekoeld gekookt water
gedroogde rozijnen 25 g een nacht geweekt in een beetje afgekoeld gekookt water
havermout 30 g