×
Er is een onverwachte fout opgetreden. Probeer het later opnieuw of neem contact op met onze klantenservice.
U bent ingelogd als
[profile-email]
Er zijn geen resultaten die aan je verzoek voldoen.
Wordt geladen
We nodigen u van harte uit voor de vierde editie van DE Jeugdartsconferentie met als thema “Tussen Feit en Fictie”.
Multiple Dates Event Text
Dit bijpraatmomentje zal in teken staan van één van de meest voorkomende gastro-intestinale klachten bij zuigelingen; krampjes. Wat zijn de oorzaken? Welke praktische tips kunnen hierbij helpen? En waarom is Nutrilon Omneo een passende dieetvoeding hierbij? Binnen 30 minuten bent u weer volledig op de hoogte!
Tijdens deze scholing wordt het belang van voeding in de eerste 1000 dagen besproken, met bijzondere aandacht voor de belangrijke rol van borstvoeding in deze periode. Binnen 30 minuten bent u volledig op de hoogte!
In 2024 organiseren we weer een Neonatologie aan de Maas. We starten op woensdag 27 november het programma om 10.00 uur en eindigen op vrijdag 29 november rond 14.00 uur. Zet de data vast in uw agenda!
Tijdens deze online bijpraatmomenten praten we u helemaal bij over de impact van voedselallergie, allergiesymptomen, het verminderen van extra ziektelast en welke rol de darmmicrobiota hierin speelt. Ook komt onze innovatie Syneo aan bod, delen we meer over de klinische effecten hiervan en lichten we handige materialen toe die helpen bij optimale ondersteuning van ouders.
In driekwartier praten we je bij over de rol van voeding tijdens de eerste 1000 dagen, het belang van borstvoeding, bespreken we verschillende feiten en fabels over zuigelingenvoeding en delen we de laatste innovaties.
Dit bijpraatmomentje zal in teken staan van reflux bij zuigelingen. Hoe vaak komt het voor? Wat zijn de oorzaken? En welke praktische tips of behandelingen kunnen hierbij helpen? We praten u binnen 30 minuten weer helemaal bij!
Op 27 september vond het 4e landelijke symposium van Dutch Enterology And Allergy in Pediatrics (D.E.-A.A.P.) plaats op een passende locatie; het Ouwehands dierenpark. Bekijk hier het verslag en de antwoorden van de quiz.
from 9:00 AM to 9:00 AM
In een halfuur praten we je bij over de functie en oorzaken van huilen en geven we een aantal praktische tips en adviezen die hierbij.
In twee dagen uw kennis over voeding voor kinderen helemaal bijspijkeren? Met zeer deskundige sprekers? Neem dan deel aan de Duin en Kruidberg Voedingsdagen.
Benieuwd naar wat evidence-based practice based onderzoek naar ondervoeding in de eerste lijn voor diëtisten kan opleveren? Tijdens de Week tegen Ondervoeding 2024 organiseren we de MONDAY webinar 'Practice-based onderzoek: best practices vanuit MONDAY'.
In deze e-cursus kunt u uw vakkennis op een leuke manier testen en bijspijkeren. Deze e-cursus kan u helpen bij de voorbereiding op geaccrediteerde bij- en nascholingen. Deze e-cursus is NIET geaccrediteerd.
Professoren Atul Singhal, Koen Joosten, Koen Huysentruyt en Dr. Rosan Meyer hebben samengewerkt om een uitgebreide E-learning te ontwikkelen die zorgverleners de kennis en vaardigheden biedt die nodig zijn om groeiachterstand bij zuigelingen en kinderen jonger dan 2 jaar te begrijpen. Deze cursus behandelt de definitie, identificatie en het behandeling van groeiachterstand en voorziet deelnemers van praktische hulpmiddelen om dit kritieke aspect van kindergeneeskunde aan te pakken.
In deze e-learning voor kinder- en jeugdarten staat voeding bij kinderen centraal. De accreditatie voor deze e-learning is verlopen.
Deze e-learning is in lijn met de “NVK-Richtlijn Gastro-oesofageale reflux(ziekte) bij inderen van 0-18 jaar” en biedt daarnaast veel praktische achtergrondinformatie. De accreditatie voor deze e-learning is verlopen.
Deze e-learningmodule is ontwikkeld voor zorgprofessionals die zorgen voor mensen met slikproblemen (dysfagie). In deze e-learning leert u wat dysfagie is, wat de oorzaken, symptomen en gevolgen zijn, leert u meer over de dieetbehandeling bij dysfagie en hoe u een verdikkingsmiddel kunt gebruiken.
In deze e-learning leert u wat ziektegerelateerde ondervoeding is, wat voor gevolgen dit heeft voor uw patiënten en hoe u als wijkverpleegkundige kunt handelen. Deze e-learning is op dit moment niet geaccrediteerd.
In deze e-learning leert u wat ziektegerelateerde ondervoeding is, wat voor gevolgen dit heeft voor uw patiënten en hoe u als ziekenhuisverpleegkundige kunt handelen.
In deze e-learning leert u wat ziektegerelateerde ondervoeding is, wat voor gevolgen dit heeft voor uw patiënten en hoe u als voedingsassistent kunt handelen. De studielast bedraagt ongeveer 2 uur. De eindtoets zal maximaal 20 minuten tijd in beslag nemen.
Deze keer in gesprek met Berber Vlieg-Boerstra. Het aantal kinderen met voedselallergie neemt ernstig toe. Berber Vlieg-Boerstra en Annemarie Mooij-Nieberg doen in OLVG onderzoek naar achterblijvende groei en de rol van gezonde voeding bij jonge kinderen met een voedselallergie. Ze vertellen over hun onderzoeken en ontwikkelingen.