Onderwerpen in dit artikel:

Nutrilon Melk & Plantaardig is gebaseerd op een combinatie van melk en plantaardige ingrediënten’. Het is ontwikkeld om tegemoet te komen aan de behoefte van ouders om de consumptie van plantaardige ingrediënten in het dieet van hun baby te verhogen, als onderdeel van een gezonde en milieubewuste levensstijl, zonder voedingscompromissen (zoals voor alle zuigelingenvoedingen welke uiteraard aan de strenge eisen van de wetgeving voldoen).


Voor wie is Nutrilon Melk & Plantaardig?

Nutrilon Melk & Plantaardig is ontwikkeld vanwege de grotere vraag naar meer plantaardige alternatieven bij jonge ouders. Het introduceren van een volledig plantaardige zuiveldrink is niet wenselijk voor baby’s omdat deze wat de voedingswaarde betreft niet optimaal zou zijn voor baby’s in deze belangrijke periode in hun leven. Nutrilon Melk & Plantaardig is een antwoord voor ouders die bewust bezig zijn met het verkleinen van hun milieuimpact* en die van hun kind(eren), zonder een concessie te hoeven doen op voedingssamenstelling**.

Nutricia stelt hoge eisen aan duurzaam ondernemen met oog voor mens, maatschappij en milieu. Zo heeft Nutrilon Melk & Plantaardig een 30% kleinere CO2-uitstoot dan de standaard flesvoeding van Nutricia*. Verder is Nutrilon Melk & Plantaardig palmolievrij en heeft het een 100% recyclebare verpakking. We maken hiermee mooie stappen richting een duurzamere toekomst.

Product onder de loep

Omdat ieder stapje telt

Productinformatie