Pannenkoeken

  • Dessert

Ingrediënten (1 pannenkoek)
26 g KetoCal 3:1 neutraal
1 tl margarine op kamertemperatuur
Een half geklutst ei
9 ml magere melk
4 ml water
20 g frambozen
1 tl olie om in te bakken

Bereiding

  1. Mix de margarine samen met het ei en de melk in een kom.
  2. Voeg de KetoCal 3:1 neutraal en water toe aan het mengsel.
  3. Verhit de olie in de pan en voeg hierna de mix toe. Gebruik een spatel om de kom goed leeg te maken.
  4. Bak totdat de onderkant lichtbruin ziet, draai de pannenkoek om en bak de andere kant goudbruin.
  5. Serveer de pannenkoek met de Frambozen.

Voedingswaarde per pannenkoek

Energie: 1240 kJ/ 341 kcal
Vetten: 32,9g
Koolhydraten: 3,4 g
Vezels: 0 g
Eiwitten: 7,7 g

 

Ondanks zorgvuldige berekening kunnen voedingswaarden afwijken per product. Raadpleeg daarom altijd uw diëtist bij gebruik of aanpassingen van de recepten.

Pannenkoeken