Champignonsoep

  • Diner

Ingrediënten (1 portie)

60 ml KetoCal 4:1 LQ neutraal
1 lente-ui
80 g champignons
70 ml kippenbouillon
10 g crème fraîche
1 tl olijfolie
1 teen knoflook


Bereiding

  1. Verhit olie in de pan en voeg hieraan de lente-ui, champignons en geperste knoflook toe en bak dit 5 minuten.
  2. Voeg de bouillon toe en laat dit 10 minuten sudderen. Laat het geheel niet koken.
  3. Voeg KetoCal 4:1 LQ neutraal toe aan de soep en verhit dit voor nog een minuut.
  4. Mix de soep met een staafmixer of in een blender tot een glad geheel.
  5. Garneer de soep met de crème fraîche.

Voedingswaarde per portie

Energie: 512 kJ/ 165 kcal
Vetten: 14,8 g
Koolhydraten: 2,5 g
Vezels: 3 g
Eiwitten: 2,5 g

 

Ondanks zorgvuldige berekening kunnen voedingswaarden afwijken per product. Raadpleeg daarom altijd uw diëtist bij gebruik of aanpassingen van de recepten.

 

Champignonsoep